‘Herstellen van  burn-out klachten begint met rust en ontspanning vinden, het stellen van je  grenzen en te kiezen voor jezelf ‘

– Roberto Gutierrez

Over mij

Mijn naam is Roberto Gutierrez. Als specialist in stress en burn-out coaching help ik mannen en vrouwen te effectief en blijvend te herstellen van burn-out klachten.

Zodat ze met meer ontspanning en innerlijke rust gaan genieten van hun leven.

De afgelopen 6 jaar kozen meer dan 500 mannen en vrouwen voor mijn methode.

Dat betekent dat ze werkten aan fysiek herstel, een positieve mindset voor mentale veerkracht, leren luisteren naar hun lichaam en gevoel en door grenzen leren te bewaken ontwikkelden ze gedrag waarmee ze telkens voor zichzelf blijven kiezen.

Zonder schuldgevoel.

En dat kun jij ook.

‘Betrokken, integer en scherp’

Tijdens mijn burnout heb ik begeleiding van verschillende specialisten gehad. Niet naar tevredenheid. Roberto heb ik leren kennen als een echte diepte coach. Betrokken, bewust, integer en hij gaat tot de kern. Ik beveel Roberto van harte aan.

Luz Adrianita Jaramillo

Eigenares LAJ Get Personal Training

Van manager met burn-out

naar succesvolle stress en burn-out coach

Ik was niet altijd coach of trainer van beroep. Wel ben ik altijd gefascineerd geweest om anderen te motiveren en te helpen groeien. Jarenlang heb ik gewerkt als manager bij verschillende commerciële bedrijven.

Een ‘te groot verantwoordelijkheidsgevoel,’ ‘altijd alles goed willen doen’, ’anderen niet teleur willen stellen’ en ‘me schuldig voelen als ik voor mijzelf koos’.

Allemaal ingrediënten waarmee ik mijzelf steeds meer wegcijferde. Gecombineerd met het feit dat ik maar bleef doorgaan en geen pas op de plaats maakte, kwam ik begin 2014 zelf in een burn-out terecht kwam. Ik stelde de behoeften van het bedrijf waar ik voor werkte voor op. En cijferde daarmee mij zelf keihard weg.

 

‘Mijn grootste inzicht? Ik had mijzelf jarenlang weggecijferd en bewaakte mijn grenzen ontzettend slecht’

 

Geleerd te kiezen voor eigen geluk

Tijdens mijn herstel werd ik zelf gecoacht, leerde ik mijn grenzen te stellen, te herkennen en te bewaken. Maar vooral wat mijn kwaliteiten waren en wat IK wilde. Het besluit om niet terug te keren naar mijn ik oude was toen snel genomen.

Door mijn drijfveer om mensen te helpen groeien op persoonlijk vlak, gecombineerd met mijn eigen ervaring met burn-out, begon er bij mij een passie te groeien om anderen te helpen om beter met stress om te gaan.

 

Carriere switch

Omdat ik mij goed besefte dat het een grote valkuil is om vanuit ervaringsdeskundigheid een ander te gaan begeleiden begeleiden, besloot ik mij grondig te laten omscholen.

Bij Sonnevelt opleidingen, het opleidingsinstituut van Albert Sonnevelt, heb ik de opleidingen Stresscounselor en Mental Coaching gedaan. Vervolgens heb ik als assistent-trainer bij beide opleidingen geholpen om andere coaches op te leiden. Hier heb ik een grondige basis over stress en het coachvak in het algemeen geleerd.

Bij het grootste netwerk van stresscoaches in Nederland(waar ik bij ben aangesloten), heb ik interne opleidingen tot ‘burn-coach’ en ‘burn-out preventie trainer’ gevolgd. Mijn specialistische kennis over begeleiding bij en het voorkomen van een burn-out heb ik hier verder verdiept. Het voordeel voor jou als klant is dat ik altijd beschik over de nieuwste kennis en methoden om jou het beste te helpen.

Daarnaast heb ik bij het CSR-centrum (de koploper qua methodiek op het gebied van stress en burn-out coaching) me verder gespecialiseerd in hun wetenschappelijk effectief bewezen methodiek. In onze samenwerking betekent dit dat wij altijd eerst gaan werken fysiek herstel (beweging, ontspanning en voeding) zodat jouw energiebalans verbetert en je stressklachten.

Jaarlijks blijf ik mijzelf bijscholen om up to date te blijven.

‘Op de rem leren trappen’

Op het moment dat ik bij Roberto startte in het coaching traject had ik flinke stressklachten. Ik wilde absoluut niet instorten en ging met mezelf aan de slag.

Ik heb geleerd in het traject met Roberto dat ik regelmatig op de rem moet trappen en milder naar mezelf en anderen moet zijn om mijn doelen wel te halen.

Door de inzichten in de gesprekken met Roberto ben ik mij bewuster van de gevolgen van ondermijnende gedachten en overtuigingen.

I. Boendermaker

Almere

Succesvolle samenwerkingen

In de afgelopen 6 jaren kozen meer dan 500 mannen en vrouwen voor mijn coaching en training. 

Daarnaast heb ik voor grote organisaties workshops en trainingen verzorgd waarmee zij succesvol wisten te helpen voorkomen dat hun medewerkers uitvielen met burn-out klachten.

Enkele opdrachtgevers:

Dit brengt mij bij jou

Je bent hier niet voor niets

In de afgelopen jaren hoor ik veel frustratie over coaching. Het is niet concreet en praktisch genoeg. De doelen zijn niet meetbaar en er is geen garantie dat het werkt. Persoonlijk vind ik dat best gek en durf daar best een paar bijdehante beloftes in te doen.

Op de volgende 5 punten ben ik super ondescheidend:

N

Superconcreet stappenplan
Je weet vantevoren exact waar je aan gaat werken en welke stappen je gaat maken

N

Meetbare doelen
We zetten 3 concrete doelen op papier. Die we op elk moment kunnen meten en jij precies weet waar je staat.

N

Gegarandeerde resultaten
Niks geen vrijblijvendheid. Binnen het vastgestelde traject niet het gewenste resultaat? Dan kostenloos verder!

N

Unieke Werkwijze
Praktische coaching, altijd bewegen in de buitenlucht en principes uit het salsa-dansen

N

Ervaringsdeskundige
Vanuit mijn eigen ervaring met burn-out klachten weet ik exact wat je doormaakt

‘Beter mijn grenzen bewaken’

Toen ik contact met Roberto opnam had ik spanningsklachten, was ik moe en had ik weinig energie. 
Samen met Roberto heb ik geleerd mijzelf centraal te stellen en niet meer alles alleen te willen doen. Ik heb leren accepteren waar mijn grenzen liggen, deze grenzen te bewaken en ik heb geleerd hulp te vragen aan mijn omgeving.
Sinds ik samenwerk met Roberto zit ik veel lekkerder in mijn vel en geniet ik weer meer van mijn leven en mijn werk.

Saskia Kremer

Boekhoudster, Almere

Jouw resultaten op een rij

 

N

Directe vermindering van stressklachten

Weg met alle klachten, geen gepieker meer en eindelijk weer goed slapen.
N

Meer innerlijke rust

Eindelijk meer ontspanning zonder dat constante opgejaagde gevoel.

N

Verhoogde fysieke en mentale veerkracht

Je voelt je weer fit en energiek en daardoor kun je je dynamische baan en je leven weer gemakkelijk aan

N

Een goede werk-privé balans

Tijd en energie om te genieten van je gezin Of  met je partner. Of om eindelijk weer te sporten.

N

Zelfverzekerd en vol vertrouwen eigen keuzes maken

Je stelt jezelf centraal en gaat doen wat jij wilt, wat voor jou belangrijk en waardevol is.
N

Meer plezier en je weer gelukkig voelen

Je voelt je na tijden weer gelukkig en leeft niet om alleen om te werken.

Zullen we kennismaken?

Vul onderstaand formulier in en ik neem binnen 24 uur telefonisch contact met je op.

Je bent er bijna!

 

Waar mag ik de checklist naartoe sturen?

Je hebt je ingeschreven voor de checklist. Je ontvangt deze per mail. Dus check je inbox en ook je 'ongewenste mail' folder. Succes!

Je bent er bijna!

 

Waar mag ik de checklist naartoe sturen?

Je hebt je ingeschreven voor de checklist. Je ontvangt deze per mail. Dus check je inbox en ook je 'ongewenste mail' folder. Succes!

Je bent er bijna!

 

Waar mag ik de checklist naartoe sturen?

Je hebt je ingeschreven voor de checklist. Je ontvangt deze per mail. Dus check je inbox en ook je 'ongewenste mail' folder. Succes!

Je bent er bijna!

 

Waar mag ik de checklist naartoe sturen?

Je hebt je ingeschreven voor de checklist. Je ontvangt deze per mail. Dus check je inbox en ook je 'ongewenste mail' folder. Succes!